Miért mi

Hatékonyabb értékesítés
Az értékesítés során sokféle módon növelhető a bevétel. Mindenből kihozzuk a maximumot.
 • Az olyan egyszerű eszközökben, mint például a hűségpont, megfelelő kezekben hatalmas lehetőségek rejlenek. Nem csak a vásárlást, de egyéb tevékenységet is ösztönözhetünk vele.
 • A termék vélemények hasznosak lehetnek a vásárlók döntésének elősegítésében. A véleményezésnek azonban nem kell kimerülnie csupán abban, hogy hány csillagot ér egy termék. Részletes értékelés kérhető a vásárlóktól(akár hűségponttal jutalmazva), amivel értékesebb adatokhoz juthatunk.
 • Bármilyen marketing eszköztől is legyen szó, mindent megteszünk, hogy teljes mértékben ki tudja azt használni és ne ütközzön akadályokba.
Növekedés
Bármekkorára is nőjön üzlete, rendszerünk lépést tart vele. Nagyságrendekkel több terméket is ugyanolyan könnyedén fog kezelni.
 • Egyedi kivitelezésű rendszerünk nagy mennyiségű adat feldolgozására lett felkészítve. Ennek köszönhetően akár 50.000 terméket is képes jelentős lassulás nélkül kezelni. Ezzel komoly alternatívája az egyedi fejlesztéseknek is.
Hatékony munka
Rendszerünk kialakításának köszönhetően a napi teendőit egyszerűen elvégezheti. A gyakori műveletek pár kattintással elvégezhetők, ezzel is időt takarítva meg.
 • A felület főbb részei testreszabhatók. Egy bolton belül minden adminisztrátor a saját igényei szerint alakíthatja ki a munkájához leginkább megfelelő környezetet.
 • Az egyik legfontosabb eszköz, a termékek listája interaktív. Az olyan egyszerű műveletektől kezdve, mint a termékek aktiválása/inaktiválása, az olyan bonyolultabb műveletekig, mint a készletezés, egy kattintással, közvetlenül el lehet jutni, nem kell mindig a komplett termék szerkesztés lapot használni. Ezzel jelentős idő takarítható meg.
 • Szinte bármilyen feltételek szerint szűrhetőek a termékek. Az így kapott listán különféle műveletek végezhetők. Szeretné leárazni egy gyártó összes termékét, vagy az összes zöld táskát? Néhány kattintással megteheti és ez csak egy, a számtalan lehetőség közül.
Önállóan dolgozik
Az információ érték. Ennek megfelelően semmit nem hagyunk veszni.
 • Az áruház indításától kezdve minden információ tárolásra kerül. Nem csak tároljuk, értelmezzük is azokat. Többféle értékesítést segítő funkciót is rá lehet bízni, az áruház megbírkózik a feladattal. Ha kell, a vásárlási szokásokat elemezve a kosárban lévő termékhez kiegészítőt ajánl, de a navigációt is segítheti az alapján, hogy mások mit néztek meg. A tanulási folyamat során egyre jobb virtális eladóvá válik.
Teljes támogatás
Arra törekszünk, hogy az értékesítés, adatfeldolgozás legtöbb műveletét el lehessen végezni rendszerünkben.
 • A külső programok (jellemzően táblázatkezelők) használata jelentős időveszteséget jelenthet, ezért célunk, hogy minél ritkábban legyen szükség rájuk.
Technológia
Az üzlet sikeréhez elengedhetetlen, hogy minél több látogató érkezzen az oldalra. Ennek érdekében rendszerünk minden fontos technológiai elvárásnak megfelel.
 • Keresőoptimalizálás: automatikusan is képes elvégezni a fontosabb műveleteket, de manuálisan is hozzá lehet férni minden szükséges beállításhoz.
 • Fontos szempont a sebesség. Az oldalaink a Google PageSpeed teszjein minimum 90%-os eredménnyel szerepelnek, ezzel is elősegítve a jobb helyezést a kereső találatai között.
 • Oldalaink mobilbarátok, amely ma szintén fontos szempont, hiszem a látogatók egyre nagyobb része érkezik valamilyen mobil eszközről.
Egyszerűség
Aprólékosan megtervezett, logikusan felépített felületen kezelheti a bolt minden funkcióját.
 • A hatékony munkavégzés az egyik legfontosabb szempont, ami alapján az adminisztrációs felületet megterveztük. Az összetartozó funkciók között közvetlen kapcsolat van, így nem kell a menükben hosszasan keresni egy-egy beállítás helyét.
 • Az összetartozó információk egy helyre vannak gyűjtve. A termékekhez tartozó eladási statisztikákat például nem kell külön menüpontokban keresni, minden megtalálható a testreszabható termék listában.
 • Helyzetérzékeny súgó segít megérteni az egyes funkciók jelentését.
Adatvédelem ÁSZF Kapcsolat
© Digital Inspiration Online Kft.