Funkciók

 
Professional
Business
Premium
Marketing támogató funkciók
Kupon kódok
Fontos vásárlásösztönző eszköz a kedvezményre jogosító kupon. Mivel a vásárlók nem szívesen hagyják veszni a kedvezményeket, ezért segítségével új megrendelőket szerezhet, vagy könnyen elérheti, hogy korábbi vásárlók visszatérjenek a webáruházába. A kuponok és más kedvezmények utólag is felvehetők egy rendeléshez.
 • Beállíthatja, hogy a kupon meddig érvényes és hányszor használható
 • Továbbfejlesztése az automatikusan generált kuponkódok
Sávos végösszeg kedvezmény
Az ismételt vásárlást ösztönözhetjük, ha az adott vásárló korábbi vásárlásainak összértéke alapján kedvezménnyel jutalmazzuk a hűségét. A tetszőlegesen beállítható összeghatár(ok) elérése esetén az összes további vásárlás árából meghatározott százalékos kedvezmény illeti meg a vásárlót.
 • A korábbi vásárlások összértékét és a kedvezmény kezelését automatikusan végzi a rendszer
Elhagyott kosár
 
A vásárlói szokások utókövetéséhez nyújt hatékony segítséget az elhagyott kosarak tartalmának nyomonkövetése. Ezek segítségével fontos információk szerezhetők, hogy a látogatók milyen termék iránt érdeklődnek és azokat mely más termékekkel együtt helyezték a kosárba. Amennyiben egy bejelentkezett vásárló hagyja félbe a megrendelést, célzott e-mail segítségével emlékeztetni lehet a vásárlás folytatására. Az előre létrehozott e-mailt a kosár elhagyását követő tetszőleges időpontban automatikusan elküldi a rendszerünk.
Közösségi megjelenés
 
Manapság már elképzelhetetlen egy webáruház közösségi megjelenés nélkül. A népszerű közösségi oldalakon történő megjelenéssel jelentősen növelheti vásárlói számát. facebook, pinterest, twitter, google plus
 • Facebook tetszik gomb, like box
 • Pinterest, Twitter, Google plus megosztás
Matrica
 
A terméklistában a termék fényképén egy kis kép - matrica - elhelyezésével hangsúlyossá tehetők termékek, így jobban felhívhatjuk rájuk a vásárlók figyelmét. A matricán tetszőleges információkat emelhetünk ki, például hogy a termék akciós, vagy új.
 • Tetszőleges szöveg írható a matricára
 • Az előre beállított jellemzők alapján kezelése automatikus
Landing page
 
Hatékony marketing segítő eszköz az elsődlegesen reklámkampányokhoz kapcsolódó oldal, a landing page, ahova jellemzően külső forrásból (általában hirdetésre kattintva) érkezhetnek a látogatók. Egyetlen cél érdekében hozzuk létre, például kérdőív kitöltése, hírlevélre feliratkozás, stb., ezért más célt szolgáló lehetőség nem is szerepel rajta.
Automatikus árösszehasonlító export
 
Ha termékeivel árösszehasonlító oldalakon is meg kíván jelenni, rendszerünk ebben is a segítségére lesz!. A termékadatokat webáruházából automatikusan exportálhatja árösszehasonlító oldalak részére.
Kategória leírás
 
A vásárlók teljeskörű tájékoztatása érdekében minden kategóriához megadható egyedi leírás.. Ez a tájékoztatás a kategóriába tartozó terméklista fölött jelenik meg.
Szavazás
 
Növelhetjük a vásárlók elégedettségét, ha valamely szolgáltatással kapcsolatban kikérjük a véleményüket. Ezen túlmenően fontos információkhoz juthatunk, melyek alapján fejleszthetjük a webáruházunkat, új szolgáltatásokat vezethetünk be.
Vásárlói vélemény, vásárlók által feltölthető kép
 
Lényeges eszköz az érdeklődők bizalmának elnyerésére, ha láthatják, hogy a korábbi vásárlók megelégedéssel használják termékét/szolgáltatását. A felhasználók valamely termékkel kapcsolatban elmondhatják véleményüket, tapasztalataikat, feltölthetik saját fotóikat a termékről.
 • Megjelenés előtt moderálható
 • Beállítható, hogy csak a termék megvásárlói véleményezhessenek
 • Hűségponttal jutalmazható
Vásárlói kérdés
 
Szintén a bizalom elnyerésének hatékony eszköze, ha a vásárlók kérdéseket tehetnek fel a termékekkel kapcsolatban. Az ezekre adott választ a kérdés feltevéssel egyidőben megadott e-mail címre kapja a kérdező. Emellett a kérdések segíthetnek a webáruház fejlesztésében azáltal, hogy információt szolgáltatnak arról, hogy a vásárlók mely adatokat szeretnék a terméklapon látni.
 • A kérdésekről értesítés jelenik meg az adminisztrációs felületen
 • Beállítható, hogy csak belépve lehessen-e kérdést feltenni. Ha ezt a lehetőséget választjuk, az egyes felhasználók kérdései később is elérhetők az adminisztrációs felületen
 • A kérdésekre adott válaszok elküldését e-mailben a rendszerünk automatikusan végzi, ezzel is időt takarítva meg Önnek
Mennyiségi kedvezmény
 
A vásárlók szívesen vesznek nagyobb mennyiséget egy adott termékből, ha a "többet olcsóbban" jellegű akció keretében olcsóbban kedvezményes áron juthatnak a termékekhez.
 • Termékenként szabályozható
 • Vásárlói csoportonként megadható
 • Többféle kedvezmény adható (fix összeg, szézalékos kedvezmény és érték kedvezmény) ezáltal maximálisan testreszabható
Hűségpont
 
Hatékony módszer a korábbi vásárlók ismételt vásárlásra ösztönzésére ha a termékek megvásárlásáért jutalompontokat adunk, amelyeket a későbbi vásárlások során lehet felhasználni. A lényege abban rejlik, hogy ezeket a jutalompontokat a vevők nem szívesen hagyják kárba veszni. Emellett aktivitásra is bíztathatja vásárlóit, mivel a webáruházban végzett bizonyos tevékenységek, például képfeltöltés, termék véleményezés is hűségponttal jutalmazható.
 • Termékenként szabályozható az adott hűségpontok mértéke
 • A termék megvásárlásáért járó hűségpontot megadhatjuk fixen, vagy lehet a termék árától függő százalékos érték is
Hírlevél
 
A hírlevél az egyik legalapvetőbb marketing eszköz a webáruházak életében, mellyel mind új vevők szerzése mind korábbi vásárlók érdeklődésének fenntartása lehetséges. Rendszerünk segítségével könnyedén küldhet hírlevelet vásárlóinak. Továbbfejlesztése a követő hírlevél és a célzott hírlevél.
Követő hírlevél
 
 
Hatékony eszköz a vásárlók érdeklődésének fenntartására a követő hírlevél. Lehetőség van előre megírt hírleveleket tárolni a rendszerben, melyet valamilyen esemény után meghatározott idővel automatikusan küld el a rendszerünk.
 • Legáltalánosabb használati területe a vásárlás utáni véleménykérés, valamint az elhagyott kosár értesítő
 • Az esemény és a hírlevél küldése közötti idő tetszőlegesen beállítható
Célzott hírlevél
 
 
Jelentősen növelhető a hírlevelek hatékonysága, ha a vásárlókat személyre szabott, őket érdeklő ajánlatokkal keressük fel. Ehhez nyújt segítséget a célzott hírlevél, mellyel meghatározott szempontok alapján létrehozott felhasználói csoportoknak kifejezetten az ő érdeklődésüknek megfelelő tartalmú hírlevelet küldhet.
Csomagajánlatok
 
 
Az "együtt olcsóbb" elv alapján tetszőlegesen összeállított csomagajánlatokkal ösztönözheti vásárlóit arra, hogy egyszerre több terméket vásároljanak meg.
 • Korlátlan számú csomagajánlat megadható
 • Beállítható, hogy a csomagban szereplő mely termék(ek)nél jelenjen meg a csomagajánlat
 • A termékek árából adott kedvezmény megadható százalékban, vagy fix összegként
Mások vették, mások megnézték
 
 
Támpontot adhat a vásárlóinak, ezzel növelve a biztonságérzetüket, ha az aktuálisan megtekintett termék mellett megjeleníti, hogy más érdeklődők milyen hasonló termékeket néztek illetve vásároltak meg.
 • A rendszer öntanuló. A korábbi vásárlásokról/látogatásokról automatikusan gyűjti az információkat, ezzel jelentős időt takarítva meg Önnek. Amikor úgy látja, hogy elegendő információ gyűlt össze, nem kell mást tennie, mint aktiválni a modult
Kosár up-sell, cross-sell
 
 
Hatékony marketing módszerek, melyekkel növelheti eladásait.
 • Kosár up-sell funkciónk segítségével az éppen megtekintett termékhez hasonló, de annál drágább termékekre hívhatja fel vásárlói figyelmét.
 • A cross-sell funkcióval az éppen megtekintett termékhez másik terméket ajánl a rendszerünk, ami a vásárlót szintén érdekelheti. (például cipőhöz harmonizáló táskát)
Kapcsolódó termékek
 
 
A termékoldalon hívhatja fel vásárlói figyelmét a termékhez tartozó kiegészítő termékekre(például laptophoz táskára), ezzel jelentős mértékben növelheti kapcsolódó termékei eladását.
Kívánságlista
 
 
A látogatók összegyűjthetik azokat a termékeket, amiket nem tudnak azonnal megvenni vagy tetszik nekik.
 • A listára tett termékekhez megjegyzés fűzhető
 • A lista megosztható másokkal e-mail-ben
Automatikus Facebook kapcsolat
 
 
Jelentősen növelhetjük az áruházunkba érkező látogatók számát, ha rendszeresen tartalmakat teszünk közzé a Facebook oldalunkon. Ezt könnyíti meg az automatikus Facebook kapcsolat, mellyel egy kattintással postolhatunk terméket Facebook oldalunkon. Emellett automatikus, akár időzített Facebook postok elhelyezésére is lehetőség van.
 • Akár hetekre előre beállítható, nem szükséges minden nap időt szakítani rá
 • A postokat rendszerünk automatikusan helyezi ki az előre beállított időpontokban
Automatikusan generált kupon kódok
 
 
A kupon kódok fejlesztett változata, melynek segítségével tömegesen generálhatók különböző kupon kódok.
 • Segítségével egyszerűen személyre szabhatja akcióit
Több kupon egy rendeléshez
 
 
Lehetőség van engedélyezni egy rendeléshez több kupon felhasználását is. Megadható, hogy mely kuponok válthatók be kizárólag önmagukban illetve melyek mellé adható meg több kupon. Így a kosár kedvezmény mellé tiltható más kupon beváltása, de pl. termékcsoportonként megadott kuponok együtt is beválthatóak lehetnek.
Bolt véleményezés
 
 
Lehetőség adható a vásárlóknak a bolt értékelésére is. Hasonlóan a termék véleményekhez, ezzel is növelve a bizalmat.
Lokalizáció
Területenként megadható ár
 
Rendszerünkkel lehetősége van régiókat (országokat/nyelveket) beállítani, melyekben eltérő árakon kínálhatja termékeit.
Szállítási területek
 
A szállítási területek beállításával az egyes országokba eltérő szállítási költségeket határozhat meg, így az aktuális szállítási költségek szerint reális postaköltséget kérhet vásárlóitól.
Többnyelvűség
 
 
Fejlett nyelvi támogatás. Boltját tetszőleges nyelvekre lefordíthatja, így külföldi piacokat is könnyedén meghódíthat. Az egyes nyelvekhez külön árakat, pénznemet, adókat, mennyiségi egységet adhat meg. A rendszer kezeli az eltérő mértékegységeket is.
Termékek kezelése
Termék tulajdonságok
A tulajdonságok használatával egyedi, a terméktípusra jellemző adatokat adhatunk meg a termékhez, melyekre szűrő állítható be. A tulajdonságok közül kerülnek ki a változatképző paraméterek melyek alapján termékváltozatokat hozhatunk létre. Ha egy tulajdonságot kötelezően megadandónak állítunk be, a rendszer nem engedi aktiválni az áruházban a terméket, amíg a tulajdonság nincs beállítva, ezzel védelmet nyújt az esetleges hiányos adatfeltöltés ellen.
 • Korlátlan számú tulajdonság megadható
 • A tulajdonságok különböző típusúak lehetnek, ezzel további funkciók válnak elérhetővé. Például az összehasonlítással lehetőség nyílik a termékek rangsorolására
Egyszerű termékek, termék változatok
A termékváltozatok hatékony segítséget nyújtanak az azonos termékek különböző változatainak (pl.: méretek, színek) kezelésére. A termékváltozatokat az alap termék változataként vehetjük fel, egyedi árat, készletinformációt adhatunk meg. A változatok felvételekor csak azokat az adatokat kell megadni, amik az alap terméktől eltérnek, ezzel téve még hatékonyabbá a termékfelvételt.
Termék ellenőrzés
A rendszer hatékony segítséget nyújt az esetleges tévesztések ellen. Amikor aktiválni szeretnénk egy terméket, minden esetben ellenőrzésre kerül, hogy az összes, az aktiváláshoz feltétlenül szükséges információ megadásra került-e. Például, hogy a kötelező jellegűnek beállított tulajdonságok meg vannak-e adva, van-e a terméknek ár beállítva, stb.
Kép kezelés
Termékeihez korlátlan számú képet feltölthet, ezzel a lehető legteljesebb tájékoztatást adhatja vásárlóinak. A feltöltött képeknek tetszőleges címet adhat meg, az url-t a kívánt formátumra alakíthatja, valamint az alt tulajdonság módosítására is lehetőséget kínálunk.
 • Beállítható kép nagyítási mód
 • Változtatható képsorrend
Kedvencek
A kedvencek elmentésének lehetősége hasznos tájékoztató eszköz Önnek és fontos kényelmi funkció a vásárlóknak. Az elmentett kedvencek alapján Ön információhoz jut a vásárlók érdeklődésével kapcsolatban, ami alapján felkeresheti őket célzott ajánlatokkal. A vásárlók pedig eltehetik későbbre az őket érdeklő termékeket, melyeket aztán egy helyre összegyűjtve könnyen megtalálnak. Továbbfejlesztése a kívánságlista.
Készlet információ
Inteligens készlet kezelés, mellyel egy termék eladása esetén azonnal aktualizálódik a készlet, így a vásárlók mindig pontos készletinformációt látnak. Rendszerünk automatikusan kezeli az adott termékből rendelkezésre álló készletet. Vásárlás esetén a készletet csökkenti. Több féle működési beállítás választható (vásárlás csak készletről, rendelhető termékek) Továbbfejlesztése a raktárkezelés.
Csoportos és konfigurálható termékek
 
Csoportos termék funkciónkkal összetartozó termékek közül a vásárló egy helyen választhatja ki a számára az egyes termékekből szükséges darabszámot. Pl. evőeszköz esetén, ha nem teljes készletet értékesít, hanem az egyes fajták darabonként megvásárolhatók. Konfigurálható termékek esetén a termék bizonyos paraméterei változtathatók rendeléskor. Jellemző példa számítógép esetén a benne található memória mennyisége.
Gyártók, beszállítók kezelése
 
A termékek adatlapján linkelhető a gyártó honlapja, ezzel további információhoz segítheti vásárlóit a termékkel kapcsolatban. A beszállítók kezelése a webáruház adminisztrációt könnyíti meg. A beszállítók adatai a rendszerben elmenthetők, majd a beérkezett termékekhez társítható, hogy melyik beszállítótól érkezett.
Letölthető dokumentumok
 
A kínált termékhez letölthető dokumentumot is csatolhat, pl. használati utasítás, robbantott ábra, stb.
 • Lehet csak a termék megvásárlói számára vagy mindenkinek elérhető
Tizedes mennyiségi egység
 
Rendszerünkben a mennyiségi egység tört számként is megadható, így például könnyen vásárolható 1,3m vagy 2,5kg azon termékekből, ahol az ilyen mennyiség megadása értelmezhető. A kezelt tizedesjegyek darabszáma 0-4-ig tetszőlegesen állítható. Természetesen a kosárban lévő termékek árának számítása is a megadott értékek szerint történik.
Vonalkód kezelés
 
Vonalkód használatával könnyen és gyorsan szinkronizálhatja a webáruházban tárolt adatait raktárkészlet nyilvántartó vagy számlázó programjával.
Automatikus cikkszám
 
Rendszerünkkel automatikusan cikkszámozhatja termékeit egy tetszőlegesen beállított formátum szerint.
Súly kezelés
 
Áruházában beállíthatja a termékek pontos súlyát, mely alapján rendeléskor a rendszerünk automatikusan számolja a csomag súlyától függő postaköltséget. Ha Ön is a termék súlyától függő sávos szállítási költségkategóriákat határozott meg, ez a funkció nélkülözhetetlen lesz a vásárlók azonnali tájékoztatásához a fizetendő árakról.
Leírás sablonok
 
Azonos termékleírással rendelkező termékekhez leírás sablonok hozhatók létre, melyet a terméknél elegendő egy listából kiválasztani és a rendszerünk automatikusan beilleszti a termék adatlapra. A sablont megváltoztatva a leírás minden terméknél megváltozik, amihez az adott sablon hozzá lett rendelve. A sablon kiegészíthető szabad szöveggel is, amit a sablon módosítása nem változtat meg.
Linkek a termékekhez
 
Termékeihez más oldalakra mutató külső linkeket is felvehet, ezzel plusz információkkal segítheti vásárlóit a döntésben. Például tesztek, a gyártó terméklapja.
Vízjel
 
Termékképeit egyszerűen, automatikusan vízjelezheti. Többféle vízjel is tárolható rendszerünkben, amelyek közül minden termékhez kiválaszthatja a megfelelőt. A webáruházban megjelenő összes képmérethez akár többféle, különböző vízjel adható meg.
Tulajdonságok megjelenítése képként
 
 
Lehetőség van bármely tulajdonságot képként megjeleníteni. Pl. ha egy cipő bőrből készült, elég csak az ikont megjeleníteni. Ezzel a lehetőséggel látványosabbá lehet tenni a termékek adatlapját illetve informatívabbá a terméklistákat. Akár a változatképző paraméter is megadható ilyen módon. Képcserével összekapcsolva megoldható, hogy pl. egy ruha színének kiválasztásakor a termék képe is változzon.
Virtuális és letölthető termékek
 
 
Virtuális termékként a megvásárolt termékhez kapcsolódó szolgáltatást értékesíthet, mint például plusz garanciális időtartam. Áruházában lehetősége van letölthető termékek például programok, képek, ebook vagy hanganyagok értékesítésére is. Használata biztonságos, mivel a termékek letölthetősége az adminisztrációs felületről szabályozható.
Tömeges műveletek
 
 
A terméklistában a kijelölt termékeken tömegesen, egy lépésben is végrehajthat műveleteket, mellyel jelentős időt takaríthat meg. Pl. akciók beállítása, árak módosítása, hűségpont hozzárendelése, stb.
Tömeges vízjelezés
 
 
Vízjel funkciónk lehetőséget biztosít a vízjel módosítására akár az összes feltöltött termékképen egy lépésben, utólagosan is.
Tömeges képfeltöltés
 
 
Fejlett képfeltöltési technika, mellyel összecsomagolva egyszerre több képet tölthet fel, amit aztán a rendszerünk automatikusan rendel a termékekhez. A képeket feltöltheti előre vagy utólag is.
Fájlkezelő
 
 
A képek (termék, blog, galéria stb.) és fájlok egyszerű kezelését teszi lehetővé. Extraként hozzáférést biztosít a média és termékadatbázisunkhoz.
Raktárkezelés
 
 
Teljeskörű raktárkészlet nyilvántartó modul, mellyel áruházában teljes készletét naprakészen nyilvántarthatja. Termékenként visszamenőleg nyomonkövethető hogy melyik adminisztrátor, mikor, melyik raktárba hány darab terméket helyezett el és vett ki. Az egyes műveleteknél rögzíthetők a beszerzési és eladási árak, így részletes statisztikák készülhetnek az áruházban történő értékesítésről. Rendszerünk a rendelés feldolgozása során automatikusan kezeli a raktárkészletet, eladáskor csökkenti, a rendelés törlésekor visszateszi a terméket a raktárba.
 • Korlátlan számú raktár kezelhető
 • Minden raktárban tetszőleges számú polc kezelhető
 • Részletes naplózás
 • A naplózott adatokból statisztikák készülnek, mellyel nyomonkövetheti az értékesítés eredményességét
Automatikus import
 
 
Aktualizálja készletét automatikusan! Automatikus import modulunkkal a termékeket rendszerünk automatikusan importálja. Egy megadott url-en található csv dokumentum rendszeres időközönként történő letöltése és feldolgozása, melynek segítségével Önnek nem kell időt fordítania készlete folyamatos frissítésére.
Bővített termék lista (admin): rendezés / szűrés
 
 
Egyedülállóan fejlett terméklistánk használatával töredékére csökkentheti a webáruházára fordítandó mindennapi adminisztrációs időt. A terméklista oszlopai tetszőlegesen állíthatók össze a termékek adatai, a terméktulajdonságok és a telephelyek felhasználásával. A terméktulajdonságok és adatok alapján a termékek szűrhetők és rendezhetők. A beállítások adminisztrátoronként eltérhetnek, így mindenki ki tudja alakítani a munkájához legjobban illeszkedő felületet.
Vásárlók
Vásárlói adatok
Rendszerünk minden a vásárlókkal és a vásárlók tevékenységével kapcsolatos adatot naplóz. Ezek az adatok később is bármikor, egy helyen hozzáférhetők.
 • A vásárló korábbi rendelései
 • A vásárló kedvencei
 • Megtekintett termékek listája
 • stb.
Bővített vásárlói adatok
 
A vásárlói adatok kibővítése a Business csomag funkciókínálatához. Megjegyzés írható a vásárlókhoz, illetve ellenőrizhetjük többek között:
 • a vásárló hűségpontjait
 • azt, hogy melyik csoportban szerepel a vásárló
 • a vásárló által feltöltött képeket
Vásárlói paraméterek
 
A terméktulajdonságokhoz hasonlóan a vásárlókhoz is felvehetünk plusz információkat. Ezek alapján a vevők csoportosíthatók, valamint lekérdezések végezhetők. Minden tulajdonságnál beállítható, hogy a vásárló láthatja-e, illetve tudja-e szerkeszteni.
 • Regisztrációkor plusz információ kérése
Űrlap készítő
 
Vásárlói igényeinek felmérése érdekében kérdőíveket készíthet. Az ilyen módon szerzett adatok helyben a webáruházában feldolgozhatók. Az információkból kimutatások készíthetők.
Regisztrációs beállítások
 
Webáruházában a vásárlók regisztrációját is a vállalkozása igényeihez igazíthatja. Beállítható például, hogy a regisztrációkor automatikusan bekerüljenek-e a felhasználók egy csoportba, vagy hogy szükséges-e aktiválni a regisztrációt.
Vásárlói csoportok
 
A vásárlók tetszőleges szempontok alapján csoportokba sorolhatók. Lehetőség van az így kialakított vásárlói csoportok tagjait egyedi marketing ajánlatokkal elérni (célzott hírlevél), valamint személyre szabott akciók, árak is kialakíthatók.
 • Szállítási és fizetési mód rendelhető csoportokhoz
Automatikus vásárlói csoportok
 
 
A vásárlói csoportok továbbfejlesztett változata, mely a megadott feltételek teljesülése esetén automatikusan a beállított csoport(ok)hoz adja a vásárlókat. Beállítható továbbá egy határidő, aminek lejárta után a vásárló törlésre kerül a csoportból. Tipikus felhasználási módja a törzsvárálók kezelése, amikor egy bizonyos összegű vásárlás után automatikusan törzsvásárlóvá válik a vásárló.
Fekete lista
 
 
Fekete listában gyűjtheti össze azokat a felhasználókat akik valamilyen módon problémát okoztak az üzlete számára. Rendszerünk többszintű ellenőrzést végez, hogy minél hatékonyabban tudja kiszűrni a nemkívánatos felhasználókat.
Bővített regisztrációs beállítások
 
 
Korlátozható a szabad belépés olyan módon, hogy minden regisztrációt engedélyeznie kell egy adminisztrátornak. Ilyen esetben bárki regisztrálhat, de belépni csak akkor tud, ha a regisztrációját elfogadták. Az árak elrejtésével kombinálva nagykereskedésként használhatja rendszerünket.
 • Időkorlát adható meg, aminek lejárta után a rendszer automatikusan tiltja a belépést
Termékek eladása
Rendelés szerkesztés
Ön könnyen és gyorsan reagálhat, ha a vásárló a leadott rendelése módosítását kéri. Az erre jogosultsággal rendelkező adminisztrátorok a leadott rendeléseket utólag is szerkeszthetik.
Rendelés állapotok
A rendelési folyamat teljes körű beállíthatósága a rendelési állapotokra is kiterjed. A rendszerben rögzített állapotok mellett korlátlan számú, tetszőleges rendelési állapot felvehető. Minden egyes állapothoz egyedi, intelligens sablonlevél készíthető. Amennyiben Ön úgy állítja be a rendszer viselkedését, a rendelési állapot megváltoztatásakor a rendszerünk automatikusan elküldi a vásárlónak a tájékoztató üzenetet rendelése megváltozott állapotáról.
Szállítási határidők
Minden egyes bolthoz egyedileg megadhatóak az üzlet által vállalt szállítási határidők. Segítségével termékenként beállítható, hogy a szállítás mikorra lehetséges. Ezáltal minden terméke esetében pontos tájékoztatást adhat az érdeklődőknek ezzel is erősítve a bolt iránti bizalmat.
Többféle szabadon beállítható szállítási és fizetési mód
Webáruháza mindenben alkalmazkodik Önhöz. Igény szerint beállítható és összerendelhető szállítási és fizetési módok. Az összerendeléssel szabályozhatja, hogy az egyes fizetési módok milyen szállítási módok esetén vehetők igénybe.
Termék szűrő
Egyedileg beállítható termék szűrő mellyel a vásárlók nagyobb hatékonysággal megtalálhatják az őket érdeklő termékeket. A terméktulajdonságok közül magunk állíthatjuk be, hogy melyek legyenek azok amik a termékszűrőben megjelennek, valamint, hogy azok hogy viselkedjenek.
Automatikus e-mail kezelés
Rendszerünkkel a vásárlókkal történő általános levelezésre többé nem kell Önnek időt szakítania! Előre megírható e-mail sablonok segítségével a megrendelés egyes fázisainál rendszerünk automatikusan elküldi a szükséges tájékoztatást a vásárlók részére.
 • A sablonokba beilleszthető változó paraméterek segítségével személyre szabott, névre szóló e-maileket küldhet vásárlóinak
 • Korlátlan számú e-mail sablon létrehozható így minden felmerülő helyzetre könnyedén reagálhat
Bővített rendelés szerkesztés
 
Beállítható, hogy a vásárló szerkesztheti-e, törölheti-e a rendelését és ha igen, milyen állapotig. Az adminisztrációs felületen pedig módosíthatóvá válnak a kedvezmények (például kupon hozzáadásával/törlésével).
Egyszerű rendelési paraméterek
 
Lehetőséget biztosíthat vásárlóinak a rendelt termékekhez kapcsolódó plusz szolgáltatások igénybevételére. A rendelési paramétereket a termék tulajdonságokhoz hasonlóan Ön állíthatja be előre, az előre megadott lehetséges értékek segítségével plusz információkat kérhet be a vásárlóitól. Ilyen adat lehet például, hogy a vásárló kér-e díszcsomagolást a termékhez. Továbbfejlesztése a bővített rendelési paraméterek.
Egyedi rendelési azonosító előtag
 
Egyedivé teheti a webáruháza által használt rendelési azonosítókat olyan módon, hogy a sorszám elé egyedi előtagot rendelhet. Ez a beállítás lényegesen megkönnyíti például a futárszolgálatokkal történő együttműködést, mivel az egyedi azonosítónak köszönhetően üzlete egyszerűen beazonosítható lesz. Továbbfejlesztése az egyedi rendelési azonosító.
Regisztráció nélküli vásárlás
 
Amennyiben erre van igény, rendszerünk támogatja a regisztráció nélkül történő vásárlást is.
Újrarendelés
 
Nagyon hasznos funkció, amellyel kényelmesebbé és egyszerűvé teheti azon vásárlók számára a termékek összeválogatását, akik rendszeresen ugyanazokat a termékeket rendelik. A korábbi rendelések egy kattintással újra leadhatóak.
Rendelt termékek listája
 
Egy helyen összegyűjtve megjeleníthető minden korábban vásárolt termék.
Termék összehasonlítás
 
Segítheti a vásárlóit a számukra leginkább megfelelő termék kiálasztásában, nagyban növelve ezzel a vásárlók elégedettségét. A termék összehasonlító modul a vásárlók által kiválasztott termékeket a megadott adatok alapján összehasonlítja. Továbbfejlesztése a bővített termék összehasonlítás.
Villám nézet
 
A villámnézet funkcióval azon vásárlók elégedettségét növelheti, akik szeretnek gyorsan és hatékonyan válogatni a termékek között. A villámnézet a terméklistában felbukkanó ablakban tartalmazza a legfontosabb információkat a termékről.
Bővített termék összehasonlítás
 
 
A termék összehasonlítás továbbfejlesztése. Szám típusú tulajdonság alapján rangsorolja a termékeket, ezáltal tájékoztathatjuk a vásárlókat, hogy melyik termék a jobb az adott tulajdonság szerint. Az azonos értékkel rendelkező tulajdonságok eltüntethetők így lehetőség van csak a különböző értékek alapján végezni az összehasonlítást.
Kellékanyag kereső
 
 
Kellékanyag kereső modulunk segítségével vásárlói könnyen és gyorsan megtalálják webáruházában a vásárolt termékekhez tartozó kellékanyagokat. (például nyomtatóhoz festéket)
Árgrafikon
 
 
Rendszerünkkel lehetősége van a termék árának változásait grafikonon, napi pontossággal megjeleníteni a termék rendszerbe történő felvételétől kezdve. Hasznos funkció a vásárlók tájékoztatására gyakran változó árú termékek esetén. Például olyan termékeknél, melyek ára az euró árfolyama alapján változik.
Bővített rendelési paraméterek
 
 
Az egyszerű rendelési paraméterek továbbfejlesztett változata, mellyel termék tulajdonsághoz rendelhető a bekérendő plusz információ. A bővített rendelési paraméter csak akkor jelenik meg rendeléskor, ha a hozzátartozó tulajdonsággal rendelkező termék szerepel a kosárban. Például ha Ön egészségpénztárra elszámolható termékeket is kínál, az ehhez szükséges számla kiállításának lehetősége csak azon termékeknél jelenik meg, melyek ténylegesen elszámolhatók.
Egyedi rendelési azonosító
 
 
Az egyedi rendelési azonosító előtag továbbfejlesztése. A rendelési azonosító teljes mértékben testreszabható. A rendelési azonosító 20 féle formátumból választható, valamint a kezdőérték és a lépésköz is tetszőlegesen állítható. Szükség esetén az azonosító kinullázható (például havonta újrainduló számlálás esetén)
Ajánlatkérés
 
 
Amennyiben termékeire/szolgáltatására minden megrendelőnek egyedi árajánlatot ad, a termék adatlapján annak ára helyett az Ajánlatkérés gomb jelenik meg. A vásárlók az erre kattintva megjelenő űrlap kitöltésével írhatják le pontos igényeiket. Az ajánlatkérés az adminisztrációs felületen megjelenik, melyre az Ön válaszát automatikusan elküldi a rendszerünk a vásárló által megadott e-mail címre.
Bolt üzemeltetés
Árformátum beállítás
A maximális testreszabhatóság részeként az árak megjelenítése minden részletre kiterjedően beállítható.
 • Pénznemenként állítható árformátum
Több adminisztrátor
Rendszerünk lehetőséget biztosít arra, hogy több adminisztrátori jogosultsággal rendelkező felhasználó végezhesse a webáruház karbantartását, így a feladatokat Ön kioszthatja a munkatársai között. Továbbfejlesztése az adminisztrátori jogok kezelése.
Tesztelést segítő eszközök (vásárlás, levelek)
Adminisztrátorként lehetőség van tesztvásárlásokat végezni, a rendszer által elküldött leveleket kipróbálni. Ezzel a funkcióval bármikor ellenőrizheti, hogy a rendelési folyamat megfelelően zajlik boltjában. A rendszer automatikusan felismeri ha egy adminisztrátor rendel, ebben az esetben a rendelési folyamat során a készlet nem változik. Statisztikákban sem jelennek meg a teszt rendelések.
Teljeskörű támogatás
A Skyport Webshop rendszerét a lehető legkörültekintőbben fejlesztjük, azonban mint minden nagy rendszer esetén itt is előfordulhatnak hibák. Ezeket minden esetben soron kívül, a lehető legrövidebb idő alatt javítjuk. Rendszerünket folyamatosan új funkciókkal bővítjük, a meglévő funkciókat fejlesztjük. Ezeket a fejlesztéseket meglévő partnereink számára díjmentesen biztosítjuk a megrendelt csomagnak megfelelően.
Napi biztonsági mentés
Boltjának adatait nálunk biztonságban tudhatja. Rendszerünk 24 óránként automatikusan biztonsági mentést készít a webáruházáról, amelyből ha Ön azt szeretné, tetszőleges korábbi állapot visszaállítható.
Akciók automatikus kezelése
Rendszerünk a beállított akciókat automatikusan kezeli. Az akció kezdetekor automatikusan csökkenti az árat, majd annak végén szintén automatikusan visszaáll az eredeti állapot, töredékére csökkentve ezzel az akciók menedzselésére fordítandó időt.
 • Időzíthető akciók
 • Biztonságos, nem fordulhat elő, hogy valamely termék véletlenül "akciós marad"
Tetszőleges url, képnév
Rendszerünk alapértelmezés szerint keresőbarát url-eket használ, ami tetszés szerint változtatható is. Ennek megfelelően tetszőleges url-t adhat meg termékeihez, valamint a feltöltött képeket is tetszés szerint átnevezheti és egyedi alt tag-gel láthatja el.
SEO beállítások
Webáruházaink alapértelmezés szerint keresőoptimalizáltak, azonban minden termékhez beállíthatók egyedi meta keywords és description értékek. Ezek automatikus generálásának beállítására is lehetőség van.
Optimalizált, gyors adminisztrációs felület
Nagy gondossággal felépített adminisztrációs felületünkön gyorsan és hatékonyan tudja termékeit felvenni, kezelni, webáruháza működését beállítani valamint annak kinézetét módosítani. Nagy mennyiségű termék esetén is garantált a hatékony munkavégzés.
Munkavégzést segítő funkciók
Adminisztrációs felületünk számtalan kényelmi funkciót tartalmaz amellyel munkavégzése hatékonyabbá, gyorsabbá válik.
 • bővített terméklistánkban a termék sorának megfelelő mezőire kattintva közvetlenül a megfelelő adat beállítófelülete érhető el
 • a bővített terméklistában egy kattintással módosíthatja termékei készletét
 • egy termék összes beállítása elérhető a termék adatlapon, csoportosítva
 • termék másolás a csak kevés tulajdonságban eltérő termékek egyszerű létrehozásához
 • a termék adatlapok léptethetők, így egyszerűen végig lehet nézni az összes, szűréssel beállított terméket
 • stb.
Import/export
 
Rendszerünk támogatja a rendelések, a vásárlói és termék adatok importálását és exportálását csv fájlba, így Ön könnyedén vihet fel tömegesen adatokat webáruházába, vagy könnyedén fájlba mentheti a szükséges információkat.
Tevékenységnapló
 
 
Az erre jogosult adminisztrátorok részletesen nyomon követhetik a webáruház adminisztrációs felületén zajló tevékenységeket. Például adminisztrátorok belépései, termékeken végzett műveletek, készlet módosítás, stb.
Adminisztrátori jogok kezelése
 
 
A rendszer biztonságosságának növelése érdekében az adminisztrátor felhasználóit egyedi jogokkal ruházhatja fel, így minden munkatárs csak a rábízott feladatokhoz kapcsolódó adatokon tud dolgozni. Például rendelések kezelése, termék feltöltés, stb.
Extrák
Hírek
 
Teljes értékű hírek modul, melyben az üzlettel kapcsolatos aktuális híreket, információkat közzétehetjük.
GYIK
 
A vásárlás során gyakran felmerülő kérdésekre, valamint egyéb fontosnak tartott kérdésekre előre megadhatjuk a válaszokat, melyeket a vásárlók egy helyen összegyűjtve tekinthetnek át.
Képgaléria
 
Rendszerünk lehetőséget kínál a termékekhez nem közvetlenül kapcsolódó, tetszőleges képek feltöltésére. Ezzel a funkcióval például az üzlethelyiséggel is rendelkező partnereink bemutathatják üzletüket, vagy rendelésre készített termékek esetén bemutathatjuk a választható alapanyagokat, stb.
 • A feltöltött képek galériákba rendezhetők
18+ tartalom
 
Felnőttek számára kínált termékek esetén az érvényes jogszabályok szerint a vásárlóknak nyilatkozni kell, hogy elmúltak-e 18 évesek. Ez a nyilatkozati kötelezettség vonatkozhat csak egyes termékekre, bizonyos kategóriá(k)ra vagy akár az egész webáruházra is.
Nagykereskedések kezelése (adatkapcsolat nélkül)
 
 
Nagykereskedések kezelése modulunk segítségével a nagykereskedések árlistái importálhatók az Ön webáruházába. A feltöltött árlisták kezelése beállítható, így Ön szabályozhatja, hogy mely termékek és milyen áron kerüljenek feltöltésre a webáruházába.
Blog
 
 
Teljesértékű blog modul, melynek segítségével segítheti vásárlóit a választásban.
 • A bejegyzések címkézhetők, kategóriákba rendezhetők
Fórum
 
 
Teljesértékű fórum modul melyben a vásárlók megoszthatják egymással véleményüket, tapasztalataikat, valamint tanácsot, információt kérhetnek.
 • A témák kategóriákba rendezhetők
 • A bejegyzések moderálhatók, kizárólag a fórum adminisztrációját végző moderátorok is kijelölhetők
 • Korlátozható, hogy bizonyos témákhoz ki szólhat hozzá (például csak az adminisztrátorok által szerkeszthető témák)
API (SOAP)
 
 
Az API segítségével áruháza legtöbb funkciója elérhető, módosítható, karbantartható. Emellett áruházát összekötheti bármilyen külső programmal, például számlázó, készletnyilvántartó rendszerekkel, azokkal adatot cserélhet. Működésének alapja a SOAP protokoll, így nem kötődik programozási nyelvhez.
Statisztika
Google integráció
Az összes elterjedt Google eszköz integrálásra kerül webáruházainkba. Ezek segítségével Ön:
 • statisztikákat kap az áruháza látogatottságáról (Google Analytics)
 • reklámkampányokat bonyolíthat (Google Adwords)
 • tájékozódhat webáruháza Google kereső szempontjai szerinti megfelelőségéről, melyek nagyban befolyásolják áruáza keresőbeli helyezését (Webmester eszközök)
 • rendszerünk egyedileg is szerkeszthető keresőbarát elérési utakat használ ezzel is elősegítve a lehető legjobb keresőbeli helyezés elérését (SEF - Search Engine Friendly url)
Vásárlási statisztikák
 
Meggyőződésünk, hogy egy üzlet fejlődéséhez nélkülözhetetlen hogy naprakész információkkal rendelkezzünk a vásárlási szokásokról, a termékek forgalmáról, az aktuális készletről. Fejlett elemző modulunknak köszönhetően részletes statisztikák segítségével követheti nyomon áruháza teljesítményét, termékei forgalmát. Például ellenőrizheti, hogy mely termékből milyen mennyiséget és milyen értékben értékesített, milyen átlagos rendelési értéket realizál, stb.
Webáruház dizájn
Kategória képek
A maximális testreszabhatóság jegyében a kategórialista képekkel tehető különlegessé. A kategóriákhoz megadható képek segítségével változatosabbá, egyedibbé tehető a webáruház megjelenése a látogatók számára.
 • Bármikor szabadon módosítható kategória képek
 • Szabadon választható, hogy csak a képek vagy a kategória szöveg is megjelenjen
Szabadon beállítható külső
Webáruháza pontosan olyan lehet, amilyennek Ön megálmodta! Boltja megjelenése minden részletében személyre szabható. Az áruház oldalainak felépítése, az egyes modulok elhelyezkedése, az adminisztrációs felületen bármikor változtatható. A CSS fájl szerkesztésével pedig teljesen egyedi külső megadására is lehetőség van.
Termék rendezések
A vásárlók több, előre beállított rendezési mód közül választhatják ki a számukra leginkább testhezálló listázást, így tetszés szerint módosíthatják a megjelenített termékek sorrendjét.
 • Webáruházba bekerülés ideje szerint
 • Ár szerint
 • Népszerűség szerint, stb.
Mobil változat
Mobileszközökre szabott kinézet. Amennyiben az alkalmazott dizájn sablon támogatja, a webáruház mobileszközökre kialakított felépítéssel fog megjelenni.
Adatvédelem ÁSZF Kapcsolat
© Digital Inspiration Online Kft.